slide_0012_Chaplin_34
slide_0000_Chaplin_50
slide_0001_Chaplin_49
slide_0002_Chaplin_48
slide_0003_Chaplin_47
slide_0004_Chaplin_46
slide_0005_Chaplin_45
slide_0006_Chaplin_44
slide_0007_Chaplin_43
slide_0008_Chaplin_42
slide_0009_Chaplin_38
slide_0010_Chaplin_37
slide_0011_Chaplin_36

Tapet og wallstickers Vejen

Hos os finder du et stort sortiment af tapeter, fotostater og wallstickers fra mange af de førende tapetproducenter som Ejffinger, Sandberg, Harlequin, Lars Contzen, Hooked on wall og Ferm Living.

Tapet er igen blevet en naturlig del af moderne indretning og det skyldes ikke mindst de fantastiske egenskaber tapet har. Man finder næppe noget andet som kan skabe mere stemning og give det helt rigtige udtryk som tapet gøre det. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette tapet, så kig ind.

Tapeter

Ud over alle vores tapetbøger, har vi et væld af tapeter sat på ruller (bobiner) som kan kan lånes med hjem. Det er meget nemmere at forestille sig og få nye ideer til hvordan du kan bruge tapeterne i dit hjem.
Når du har fået sat dit flotte tapet op på væggen, har du sikkert nogle rester til overs.

Brug disse som små billeder, sæt dem i rammer, tapetser bagsiden af din garderobe- eller bogskab. På den måde får du både brugt alt dit tapet, men skaber samtidig synergi i indretningen.

Fototapeter

Vi har fototapeter fra en række førende producenter som bl.a Komar og Eiffinger og i mange forskellige prisklasser.

På kort tid kan du ændre en dejlig sandstrand til et mere råt look med slidte betonvægge eller en nostaligsk look med Charly.

Wallstickers

Malede vægge kan være smukke i sig selv og ellers kan de gøres til individuelle kunstværker med wallstickers fra f.eks Ferm Living

Behagelig at bruge, farverne har det ideelle viskositet til at blive brugt ren eller blandet med hinanden.

Penslen spreder farven blødt og uden besvær og den er glat og smidig. Penselstrøgene er ensartet og spor undgås. Perfekt når man skal lave “løbere” på maleriet.

Tapetværktøj

Vi har et meget stor udvalg i værktøj og flere forskellig slags klister, alt efter hvilken type tapet du skal sætte op. Vi hjælper dig naturligvis med vejledning i opsætning af den tapet du har valgt.
Ved køb af tapet følger tapetbordet gratis med. Endvidere har vi både almindelig og proffesionel klistermaskine vi udlejer.